onsdag 25 juli 2012

My baby..

Ush, vad ensamt det är när G åker iväg.
Man bör inte vänja sig så här med någon person! Livet har ju inga garantier på att man kommer vara tillsammans resten av livet, det är hemskt att tänka så men så är ju livet. Jag hoppas ju självklart att det här ska hålla resten av livet. Jag njuter av varje minut med honom och tar tillvara på allt vi gör. Men när han åker iväg är det inget roligt..

 Nej, fy ska iväg och träna lite och gå och jobba kväll, sedan blir det en afterwork med frugan. Får hoppas att dessa 3 dagar går snabbt tills jag åker till Borlänge för att jag känner mig ensammast på studentgatan!

/NK

måndag 23 juli 2012

Summer in Sweden

Hej..Någon som är där? hoho..jag är tillbaka :)
Det har varit så mycket jobb, resor och lite insjuknande (magkatarr i en vecka) som gjort att jag varken orkat eller haft någon lust med att skriva.

Hur lever livet för er nu under sommaren?
Jag har varit ute och rest i Sverige med G och det har varit fantastiskt roligt och mysigt. Tänk att Sverige kan vara så fint på sina platser. Jag har ju aldrig varit runt i Sverige, men nu har vi varit på västkusten - Lysekil och Smögen under en helg. Bodde på ett hotell :) Och sedan så var vi i Stockholm förra helgen. Vi har även varit i Kristinehamn på en dagtur och det var också jätte fint! Här kommer några bilder från västkusten!













På fredag kommer jag hem till kära Borlänge! JAG SAKNAR ER!!!! Det känns skönt att få åka hem..Somrarna är ju ändå det bästa med Borlänge. Vi hittar jämt på något roligt! Jag längtar..Nu ska jag klä på mig och iväg till körskolan och plugga lite teori..jo, jag är på gång faktiskt :) Går lite segt, men jag har inte samma panik att gå till körskolan som jag hade förut..kanske för att jag alltid låg efter på uni!
Idag är jag ledig, så har en massa tråkiga saker att göra. Tvätta, städa, laga mat..GYMMA <3
Nu är jag nere på 72 kg. Vad promenader och bra mat gör underverk! Puss