måndag 27 februari 2012

Goes W-I-L-D

Uppdaterar läget lite. Har varit till Sthlm i helgen och piercat naveln! Oh yeah, I am good :)
Det blev jättefint och jag är nöjd. Gjorde inte alls ont och nu förstår jag hur hjärnan fungerar, när man tänker på andningen - tänker man inte på nålsticket så den kopplar bort smärtan och så är det klart and time to go!

Jag älskar east street tattoo because it's the place to be! Man kan alltid lita på att det går rätt till och man får alltid ett skitbra bemötande :) I like them!

Nu har jag suttit med en etisk uppgift på förmiddagen och jag vet inte vad jag ska göra. Tog ju en två timmars promenad imorse och även handlade. Så nu antar jag att det bara blir antingen tvätt, städ, träning och plugg att välja emellan. Känner dock att träningen lämnar jag kvar till sist då det är det som är mest roligt kvar ju!

Ha en fin dag! puss

onsdag 15 februari 2012

Stressed out

Oh va längesen jag var här inne..
Nu är det så att det har varit mycket med praktiken och pendlingen till Karlskoga som har varit jätte tröttsamt. Annars när jag har varit ledig, har jag tagit det väldigt lugnt och inte orkat bry mig om något.
Jag känner redan att inte ens det räcker långt..Vet inte vad jag ska göra, är jämt så trött och utsliten! Vilken livskvalitet man har så att säga..För uppstressad för att sova, för uppstressad för att träna, för uppstressad för att ens ha ett liv! Konstigt att man inte redan har gått in i väggen efter så långvarig stress genom utbildningen?

Nu ska jag iväg på mitt andra seminarium och sedan blir det tentaplugg med statistik och kvantitativ forskningsprocess att ha och göra med! VILL att det ska bli söndag..Jag vill soooova!

Ha en fin dag mina vänner!
NK

onsdag 8 februari 2012

Friends

Vänner ska man aldrig underskatta. Vänner finns alltid där för en, även om man har varit dum, inte har hört av sig etc. Förlorar man respekten mot någon. Då förstår jag att man inte vill vara vän med personen längre..Men ibland hamnar man på ett annat spår. Ibland tänker man lite galet. Ibland är man uppe i något och glömmer bort allt annat..

Jag uppskattar alla mina vänner som har stöttat mig under de svåra tiderna och de ljuva tiderna.
Det är nu man känner vilka som är ens riktiga vänner. Och jag kan inte påstå att jag är så duktig på att vara en bra vän. Är man uppe i sin dåliga självkänsla blir man så egocentrisk att det inte blir bra i slutändan. Men jag kämpar och försöker hänga på och höja mitt självkänslavärde. Det är inte det lättaste, men som alltid med lite vänners hjälp går allt! Jag vet att jag en gång i tiden var duktig på att vara en bra vän, ska försöka komma tillbaka. Skulle inte ha klarat mig genom livet utan mina vänner och familj <3

fredag 3 februari 2012

Countdown

Idag är jag ledig. Lite jobbigt så man har gått upp de resterande dagarna vid sex och just idag hade man sovmorgon..vart väl lite så där med sömnen. Vaknade vid halv sju första ggn och sen sov jag till nio. Vart väl helt okej med sömn.

Nu ska jag skriva min palliativa uppgift. Handlar om en kvinna med ovarial cancer (cancer i äggstockarna) och jag ska ha hand om och reflektera över hennes behov..Familjefokuserad omvårdnad och existetiella frågor som hon har mm..Mycket trevligt..

Nej, nu ska jag väl ta tag i det..nedräkningen börjar nu! På söndag ska den vara klar! 72 timmar kvar! Puss